29-12-2004

Ονόματα ποδοσφαιριστών που θα αποχωρήσουν από την ομάδα δημοσιεύτηκαν σε δύο τουλάχιστον σημερινές εφημερίδες (ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ, ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ), πρόκειται για τους ΑΛΕΞΙΟΥ Α., ΚΟΥΣΙΔΗ Σ.,ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗ (απεχώρησε ήδη) και ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ (θα δοθεί με υποσχετική).Παράλληλα ανάμεσα στα άλλα υποψήφια ονόματα για απόκτηση από την ομάδα δημοσιεύεται και του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ της Ανακάλυψης.

28-12-2004

Πηγή: www.sportime.gr:"ΠΑΝΔΡΑMAΪΚΟΣ «Τελειώνει» με Ζουμπούλη, Ζορπίδη Τη σκέψη του δοσμένη στην αυριανή υποχρέωση στη Βέροια απέναντι στην τοπική ομάδα έχει ο Πανδραμαϊκός, την ίδια στιγμή που οι άνθρωποί του βρίσκονται πολύ κοντά στην ενίσχυση του δυναμικού του. Ειδικότερα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Δραμινοί είναι ζήτημα ημερών -αν όχι ωρών- να καταλήξουν σε συμφωνία συνεργασίας με τον Ζουμπούλη Λαζαρίδη, ο οποίος μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στον Μ. Αλέξανδρο Ξηροποτάμου (στη Δ Εθνική), ενώ έχει φορέσει τη φανέλα και της Δόξας Δράμας. Σε ανάλογο επίπεδο φαίνεται πως βρίσκεται και η επικοινωνία με τον αμυντικό Αλέκο Ζορμπίδη, ο οποίος έμεινε το καλοκαίρι ελεύθερος από τη Δόξα. Σε ό,τι αφορά τον αυριανό αγώνα, εκτός πλάνων βρίσκονται ο τιμωρημένος Ευθυμιάδης και ο τραυματίας Κούρλιος."
Στα σημερινό GOAL & ΣΠΟΡ του ΒΟΡΡΑ, αναφέρεται και η περίπτωση Βούλγαρου ποδοσφαιριστή, από ομάδα της Φιλιππούπολης, που δοκιμάστηκε το τελευταίο διάστημα στην ομάδα και άφησε καλές εντυπώσεις. Η πρώτη εφημερίδα αναφέρει και τους Ηλιούπουλο (Σιδηρόκαστρο) και Μουράτη ως υποψήφιους για να ενταχθούν στον Πανδραμαϊκό. Τέλος στην δεύτερη εφημερίδα θεωρούνται αμφίβολοι για αύριο οι Αποστολίδης, Φεστερίδης.

25-12-2004

Στην χθεσινή προπόνηση συμμετείχαν και 3 υπό δοκιμή παίκτες, ενώ μετά το τέλος μοιράστηκαν κρασιά και γλυκά
Ολοσέλιδο αφιέρωμα στο πρόσφατο τουρνουά της Ακαδημίας Πανδραμαϊκος υπάρχει στα σημερινά ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ, που θα υπάρχουν και αύριο στα περίπτερα.

24-12-2004

ΒΕΡΟΙΑ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Καστανίδης Γ. ΣΔΠ Θεσσαλονίκης, ΒΟΗΘΟΣ Λαμπίδης Χ. ΣΔΠ Θεσσαλονίκης, ΒΟΗΘΟΣ Στραντζαλίδης Α. ΣΔΠ Θεσσαλονίκης, 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Κωνσταντινίδης Κ. ΣΔΠ Θεσσαλονίκης, ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Λιόλιος Δ. ΣΔΠ Πιερίας, ΑΝΑΠ/ΚΟΣ ΠΑΡ. Δημητριάδης Σ. ΣΔΠ Χαλκιδικής

23-12-2004

Ηρεμία και συγκρατημένη αισιοδοξία υπάρχει στην ομάδα, λίγο πριν το τέλος του χρόνου. Άρχισε η διάθεση των προσκλήσεων για τον χορό του συλλόγου, η επιτυχία του οποίου θα συμβάλει και στην βελτίωση της οικονομικής κατάστασης. Δεν υπάρχουν νεώτερα στα άλλα "μέτωπα" της ομάδας, δηλ. γηπεδικό, μεταγραφές  και εύρεση χορηγού.

22-12-2004

ΣΕ ΧΘΕΣΙΝΟ ΦΙΛΙΚΟ Ο ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ ΝΙΚΗΣΕ ΜΕ 3-0 ΤΗΝ ΜΙΚΤΗ ΤΗΣ Ε.Π.Σ.Δ. ΜΕ ΤΕΡΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΕΞΙΟΥ.
Με ποινή 1 αγωνιστικής τιμωρήθηκε από την ΕΠΑΕ ο Ανέστης ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ και χάνει το παιχνίδι της Βέροιας.

21-12-2004

Προβληματισμός υπάρχει στους φίλους της ομάδας για την 2η άδικη διαιτησία του διαιτητή ΝΥΜΒΡΙΩΤΗ έναντι του Πανδραμαϊκού, είχε προηγηθεί η διαιτησία του στην Κοζάνη για την οποία τιμωρήθηκε για ουσιώδη λάθη σε βάρος μας.
Ελεύθερος έμεινε ο Στέλιος Ουσταμπασίδης, από τον σύλλογο.

20-12-2004

O Τ.ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ, στο σημερινό ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ δηλώνει: "όταν χάνεις τέτοιες ευκαιρίες φυσιολογικά δεν κερδίζεις,εμείς συνεχίζουμε την προσπάθεια."
Με μεγάλη επιτυχία παραγματοποιήθηκε την 18-12-2004, το Τουρνουά ποδοσφαίρου που οργάνωσε η Ακαδημία του Α.Ο.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ.
Τα αποτελέσματα ήταν:
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 0-2
ΣΚΟΝΤΑ-ΚΑΒΑΛΑ 3-0
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΣΚΟΝΤΑ 3-2
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ 3-0
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ-ΚΑΒΑΛΑ 5-0
ΠΑΝΔΡΑΜΑϊΚΟΣ-ΣΚΟΝΤΑ 4-1
ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 10-2, 9β.
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ 7-3,6β.
ΣΚΟΝΤΑ Ξ. 6-6, 3β.
ΚΑΒΑΛΑ 0-10, 0β.

ΣΚΟΡΕΡΣ: 5 γκολ: ΚΑΣΕΡΗΣ (ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ), ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ)
Στους αγώνες δεξιοτεχνίας νίκησαν στα "ποδαράκια" ο ΚΑΡΑΤΖΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ) & στην "ευστοχία" ο ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ (ΚΑΒΑΛΑΣ). Καλύτερος τερματοφύλακας σύμφωνα με τους προπονητές αναδείχτηκε ο ΤΙΓΓΕΡΙΔΗΣ (ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ) 


18-12-2004

Η αποστολή για το αυριανό παιχνίδι περιλαμβάνει τους ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ (άγνωστο αν θα αγωνιστεί), ΚΑΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ, ΚΑΡΑΣΣΑΒΑΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ Δ., ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ Α. & Ι., ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, ΣΑΜΡΑΣ, ΝΟΥΝΤΟΥ, ΑΝΤΖΑΣ, ΜΑΤΣΟΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ & ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ..

17-12-2004

ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΥΜΒΡΙΩΤΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ Σ.Δ.ΠΕΛΛΑΣ
Στο γήπεδο της Νικοτσάρας έγινε η σημερινή προπόνηση με μεγάλο απόντα τον Λ.ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ που έπαθε διάστρεμμα. Το παρών έδωσε ο Ξ.ΚΟΥΡΛΙΟΣ που ελπίζεται μετά τις γιορτές να επιστρέψει σταδιακά στα γήπεδα και ένας υπό μεταγραφή παίκτης. Ονόματα άλλων ποδοσφαιριστών που πιθανόν να μεταγραφούν στην ομάδα, υπάρχουν στα σημερινά ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ.
ΑΥΡΙΟ ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ ΚΡΑΧΤΙΔΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ.

16-12-2004

Tην Κυριακή 2-1-2005 & όχι την Δευτέρα 3-1-2005, όπως εκ παραδρομής είχε γραφεί, θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Α.Ο.ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ, στο κέντρο "Νησάκι"

15-12-2004

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΘΗΚΕ ΧΘΕΣ ΤΟ Δ.Σ., ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ, ΜΕ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΑ. ΕΓΙΝΕ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΑΚΗ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ Η ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΩΝ. ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΑΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙΣ, ΚΑΘΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΤΟΝΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΣΩΜΑΤΕΙΑ Α! ΕΘΝΙΚΗΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ΜΑΣ. ΕΓΙΝΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ.
ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΩΣ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΥΦΙΣΤΑΜΕΝΕΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΘΕΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΩΣ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΤΗΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ. ΘΕΤΙΚΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΤΟΜΕΑ ΚΑΙ Η ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΧΟΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (3-1-2005)
ΘΕΤΙΚΑ ΕΞΕΛΙΣΕΤΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ, ΑΠΟ ΤΗΝ Γ.Γ.Α., ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΡΧΙΣΕ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΟΦΕΙΛΟΜΕΝΩΝ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΕΩΝ ΣΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΠΟΥ ΠΕΡΥΣΙ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ Δ!ΕΘΝΙΚΗ
ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ. ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΑΥΤΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ, ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΑΝ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΟΥΣ 25 ΠΕΡΙΠΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ, ΤΟΥΣ ΕΞΥΒΡΙΖΑΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΚΑΙ ΑΠΕΣΠΑΣΑΝ ΕΝΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ.
ΣΤΟ www.godrama.gr ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΑΙ Η ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΥΠΕΥΘΥΝΩΝ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ:
Pandram Christmas Cup
1ο ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΑΙΘΟΥΣΑΣ 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ:
Σας προσκαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το τουρνουά μας, που θα γίνει στο Κλειστό Γυμναστήριο του «Κραχτίδη» το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2004 και ώρα 10:00 π. μ. 
ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ Α.Ο. ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ
Στόχοι-Βασικές Προτεραιότητες: 
Κοινή διαπίστωση και πεποίθηση όλων όσων ασχολούνται με το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πως αυτό που υπάρχει άφθονο είναι το ταλέντο και η αγάπη για το άθλημα αυτό. Εκείνο όμως που, κατά γενική ομολογία, λείπει είναι η ποδοσφαιρική και αθλητική παιδεία. Όταν αναφερόμαστε σε ποδοσφαιρική και αθλητική παιδεία δεν εννοούμε μόνο αυτή των ποδοσφαιριστών, αλλά και εκείνη των παραγόντων, διαιτητών, προπονητών, φιλάθλων. Αν καταφέρουμε να βελτιώσουμε την αθλητική παιδεία όλων αυτών τότε μόνο θα μπορούμε να μιλάμε για πρόοδο και καταξίωση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η ποδοσφαιρική και αθλητική παιδεία, όπως και κάθε είδος παιδεία αποκτάται μέσα από τους, κατά ηλικία, αρμόδιους φορείς αγωγής και αυτοί για το ποδόσφαιρο δεν είναι άλλοι από την οικογένεια, το σχολείο, τα τμήματα υποδομής και της Ακαδημίες ποδοσφαίρου Απαραίτητη προϋπόθεση όμως αποτελεί η ύπαρξη των κατάλληλων, υπεύθυνων και σωστά καταρτισμένων παιδαγωγών στους φορείς αυτούς. Η ίδρυση και λειτουργία λοιπόν τμημάτων υποδομής στα σωματεία, η εισαγωγή της διδασκαλίας του ποδοσφαίρου στο Δημοτικό σχολείο και οι Ακαδημίες ποδοσφαίρου αποτελούν ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ 
ΟΧΙ ΒΙΑ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ:
ΩΡΑ...........ΑΓΩΝΑΣ 
10:00-10:25 ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ- ΚΑΒΑΛΑ 
10:30-10:55 ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ- SKODA ΞΑΝΘΗΣ 
11:00-11:25 ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 
11:30-11:55 ΚΑΒΑΛΑ - SKODA ΞΑΝΘΗΣ 
12:00-12:15 ΑΓΩΝΑΣ ΟΜΑΔΩΝ JUNIORS ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟY 
12:15-12:45 ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΕΥΣΤΟΧΙΑΣ- ΕΠΙΔΕΞΙΟΤΗΤΑΣ 
12:50-13:15 ΚΑΒΑΛΑ - ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 
13:15-13:40 ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ- SKODA ΞΑΝΘΗΣ 
13:50-14:30 ΑΠΟΝΟΜΕΣ - ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ 
14:30-14:45 ΑΓΩΝΑΣ «ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ» ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟY 

 
14-12-2004

www.karditsa.net: Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού στάθηκε στις ευκαιρίες που έχασαν οι δύο ομάδες και στο γεγονός ότι το ματς θα μπορούσε να ήταν διαφορετικό αν η ομάδα του σκόραρε.

.11-12-2004

Σήμερα στις 3 μ.μ. αναχωρεί η αποστολή για Καρδίτσα, με αρχηγό αποστολής τον Π.Ευθυβούλη. Απόντες θα είναι οι Λαμπάκης (δεν αποθεραπεύτηκε πλήρως) και ο Ακριτίδης (Γαστρεντερίτιδα).Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Δημόπουλος Νικόλαος του Συνδέσμου Θεσσαλονίκης ('Ετος Γεν.: 1977 - Έγινε διαιτητής: 1996 )
Το www.godrama.gr γράφει για το παιχνίδι:
Για θετικό αποτέλεσμα ο Πανδραμαϊκός στην Καρδίτσα Νέα δύσκολη έξοδος για τον Πανδραμαϊκό. Οι ερυθρόλευκοι της Δράμας, μετά τα Γιάννινα την περασμένη Κυριακή, πηγαίνουν στην Καρδίτσα όπου αντιμετωπίζουν την Αναγέννηση. Η Δραμινή ομάδα, χαμηλά στη βαθμολογία, έχει απόλυτη ανάγκη βαθμών για να αρχίσει να αισθάνεται άνετα. Ασφαλώς οι δυνατότητες της ομάδας, όπως αποδείχνονται στο γήπεδο, είναι πολύ μεγαλύτερες από τη μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή της. Το θέμα είναι ότι ο Πανδραμαϊκός στα παιχνίδια του παθαίνει τη "ζημιά" στα τελευταία λεπτά είτε και στις καθυστερήσεις, έχοντας χάσει έτσι αρκετούς βαθμούς μέχρι τώρα. Το ίδιο έγινε και στα Γιάννινα. Η Αναγέννηση Καρδίτσας, βέβαια, είναι υποδεέστερη του ΠΑΣ Γιάννινα, μια από τις "μικρομεσαίες" ομάδες του ομίλου. Ο Πανδραμαϊκός μπορεί να "χτυπήσει" το παιχνίδι στο γήπεδο της Καρδίτσας. Η ομάδα αυτόν τον καιρό έχει ανάγκη από ένα καλό αποτέλεσμα ώστε να "αναπνεύσει" βαθμολογικά αλλά και να ανεβεί ψυχολογικά μετά τις τελευταίες ατυχίες (Αγροτικός Αστέρας, Γιάννινα). 

9-12-2004

Την 3-1-2004, πιθανότατα θα πραγματοποιηθεί ο χορός του Α.Ο.Πανδραμαϊκός.
Σύσκεψη των υπευθύνων της Ακαδημίας Πανδραμαϊκός πραγματοποιήθηκε χθές για την καλύτερη οργάνωση του τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί την 18-12-2004, τελικά δεν θα μετάσχει η αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ, ενώ οριστικοποιήθηκαν οι συμμετοχές των Α.Ο.ΚΑΒΑΛΑΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΊΚΟΣ και ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗΣ
Υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτηση των ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ και ΜΟΥΡΑΤΙΔΗ, από ομάδες μεγαλυτέρων κατηγοριών, σύμφωνα με τα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ
Παράλληλα ύστερα από εισήγηση του προπονητή μας, για κενά σε συγκεκριμένες θέσεις, η ομάδα κινείται για την απόκτηση 2-3 ποδοσφαιριστών.

8-12-2004

ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ ΣΤΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΚΟΥΣΙΔΗΣ Δ. ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ ΓΙΑ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΑΡΑΣΙΑΔΗ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΧΘΕΣ ΑΤΟΜΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

7-12-2004

Παρά την ήττα στα Γιάννενα, ο Τάκης Στάμογλου μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του. «Απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ, σταθήκαμε πολύ καλά και με λίγη τύχη θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Σε μια δύσκολη έδρα δείξαμε χαρακτήρα. Τέτοιες εμφανίσεις μάς δίνουν κουράγιο και μας γεμίζουν με αισιοδοξία για τη συνέχεια», επεσήμανε ο προπονητής του Πανδραμαϊκού.(πηγή www.sportime.gr) 
Άρχισαν οι προετοιμασίες για τον ετήσιο χορό της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί μάλλον την περίοδο των εορτών και αναμένεται πέρα από την σύσφιξη των σχέσεων μεταξύ των φίλων της ομάδας, να συμβάλλει και στην οικονομική ενίσχυση του συλλόγου.
Συνεχίζεται από συνεργάτες της ομάδας, η διακίνηση του κουπονιών ενίσχυσης της ομάδας, που έχουν σαν δώρο ύστερα από κλήρωση ένα αυτοκίνητο.
Παράλληλα συγκεντρώνονται κυρίως με την ανιδιοτελή προσπάθεια γνωστού φίλου της ομάδας, οι μηνιαίες οικονομικές συνδρομές των μελών του Α.Ο. που κυμαίνονται από 5-30 Ευρώ, αναλόγως με τις δυνατότητες και την προαίρεση του κάθε μέλους.
Δεν τελεσφόρησαν μέχρι σήμερα οι προσπάθειες για ανεύρεση διαφήμισης για τις φανέλες της ομάδας, οι προσπάθειες συνεχίζονται, με συγκρατημένη αισιοδοξία.

4-12-2004

ΣΗΜΕΡΑ, ΩΡΑ 9 ΑΝΑΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΔΡΑΜΑ Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ, ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΝΟΥΝΤΟΥ, ΑΝΤΖΑΣ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΜΑΤΣΟΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ Ι., ΑΛΕΞΙΟΥ Α., ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ.

3-12-2004

Aύριο ώρα 9.00, αναχωρεί η αποστολή του Πανδραμαϊκού για τα Ιωάννινα, όπου την Κυριακή καλείται να αντιμετωπίσει τον ιστρικό ΠΑΣ Γιάννενα. Αμφίβολος παραμένει ο ΑΝΤΖΑΣ που χθές γυμνάστηκε μόνος του.
Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ: Επέβαλε στο ΤΑΠ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ την πειθαρχική ποινή της έγγραφης επίπληξης και στον Ν. ΙΩΣΗΦΙΔΗ τις πειθαρχικές ποινές α) της απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους επί δεκαπέντε (15) ημέρες και β) του χρηματικού προστίμου των τριών χιλιάδων (3.000)
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σταθόπουλος Χ (ΑΧΑΪΑΣ) ΒΟΗΘΟΣ: Καραγκούνιας Π (ΑΧΑΪΑΣ) ΒΟΗΘΟΣ: Κομίνης Γ. (ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ) 4ος: Τζούβανος Γ. (ΑΡΤΑΣ) ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ: Προβατάς Χ. (ΚΕΡΚΥΡΑΣ) 
Η Ακαδημία του Πανδραμαϊκού Α.Ο. συνεχίζοντας την πλούσια δράση και θέλοντας να δώσει στους μικρούς ποδοσφαιριστές της, πλούσιες εμπειρίες και παραστάσεις υψηλού επιπέδου προγραμματίζει για το μήνα ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ τις εξής δραστηριότητες:
ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004
Τα τμήματα 1991-92 και 1993-94 θα δώσουν φιλικούς αγώνες στις 11.00 π.μ. στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ. Στη συνέχεια τα παιδιά θα ξεναγηθούν τις εγκαταστάσεις του υπερσύγχρονου Αθλητικού Κέντρου.
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ
Η Ακαδημία του ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ Α.Ο. διοργανώνει το 1ο της ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΙΝΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΑΛΑΣ για ηλικίες 11-12 ετών στο Κλειστό Γυμναστήριο «Δ.ΚΡΑΧΤΙΔΗΣ» με τη συμμετοχή των εξής Π.Α.Ε.: Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, Π.Α.Ε. SKODA ΞΑΝΘΗ, Π.Α.Ε. ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ και Π.Α.Ε. ΚΑΒΑΛΑΣ. Μεταξύ των αγώνων θα διεξαχθούν διαγωνισμοί, ασκήσεις και αγώνες επίδειξης τζούνιορς και κοριτσιών.
ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 21 ΚΑΙ 22 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2004
Η Ακαδημία μας με παιδιά γεννημένα τα έτη 1988 έως 1993 σε 3 τμήματα θα συμμετάσχει στο 1ο χριστουγεννιάτικο τουρνουά SKODA CUP που θα διεξαχθεί στο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΠΗΓΑΔΙΩΝ ΞΑΝΘΗΣ από την Π.Α.Ε. ΞΑΝΘΗ με τη συμμετοχή της SKODA ΞΑΝΘΗΣ, της Ακαδημίας «ΕΛΠΙΔΕΣ» Καβάλας και της Ακαδημίας «ΟΥΖΟΥΝΙΔΗ- ΓΚΟΥΤΖΙΔΗ» Κομοτηνής.
Το Σάββατο η προπαιδική ομάδα αγωνίζεται στο Μοναστηράκι με αντίπαλο την τοπικό Κεραυνό. 

1-12-2004

Στην διάθεση του προπονητή μας, είναι πλέον ο ΠΑΤΕΛΗΣ που εξέτισε την ποινή του. Μικροπροβλήματα υπάρχουν για τους ΝΟΥΝΤΟΥ, ΑΝΤΖΑ και ΤΑΡΑΣΙΑΔΗ αλλά αναμένεται να ξεπεραστούν.
Το Πρωτοβάθμιο Δικαιοδοτικό Όργανο της ΕΠΑΕ κάλεσε σε απολογία, την Πέμπτη 02/12/2004 και ώρα 11:00,το ΤΑΠ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ και τον εκπρόσωπό της Ν. ΙΩΣΗΦΙΔΗ γιατί στο 59’ λεπτό του αγώνα ΤΑΠ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΠΑΕ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ, ο εκπρόσωπος της εγκαλουμένης Ν. ΙΩΣΗΦΙΔΗΣ, σηκώθηκε από τον πάγκο της ομάδας του, κινήθηκε προς την πλευρά του α΄ βοηθού διαιτητή και τον έβρισε χυδαία, με αποτέλεσμα την απομάκρυνσή του από τον αγωνιστικό χώρο. Παράβαση άρθρων 1, 5, 12, 13 και 30 του ΚΑΠ, για την οποία συνευθύνονται, τα προαναφερόμενα φυσικά πρόσωπα και το συνδεόμενο με αυτά νομικό πρόσωπο ΤΑΠ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ

30-11-2004

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΤΑΜΟΓΛΟΥ ΣΕ ΣΗΜΕΡΙΝΕΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ:
"ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ": "ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ,ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΔΙΚΟ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΥΣ"
"ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ":"ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΔΙΚΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ".
Ο ΧΘΕΣΙΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ SPORTIME ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ "ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΣΤΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ"

27-11-2004

Η αποστολή για τον αυριανό αγώνα είναι οι: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΚΑΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ,ΜΑΤΣΟΣ,ΑΛΕΞΙΟΥ Ι., ΑΛΕΞΙΟΥ Α., ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΑΝΤΖΑΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΝΟΥΝΤΟΥ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΛΑΖΑΡΙΔΗΣ, ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ, ΚΩΤΑΪΔΗΣ.
Σήμερα, ώρα 15.40 στο site της ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι διαιτητές: ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ: ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Ντάκος Μ. ΣΔΠ Ξάνθης ΒΟΗΘΟΣ Παρασκευούδης Χ. ΣΔΠ Θράκης ΒΟΗΘΟΣ Παπουτσής Ι. ΣΔΠ Σερρών 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τσακιρίδης Ν. ΣΔΠ Σερρών ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Αποστολίδης Π. ΣΔΠ Κιλκίς ΑΝΑΠ/ΚΟΣ ΠΑΡ. Κωνσταντινίδης Σ. ΣΔΠ Κιλκίς 

26-11-2004

Στο γήπεδο της ΕΠΣΔ στο Νικοτσάρα, πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση, στην οποία μετείχαν και οι ΝΟΥΝΤΟΥ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ. Η προπόνηση τελείωσε με δίτερμα στο οποίο σκοράρισαν οι ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ. 
Mετά το πέρας της προπόνησης έγιναν δηλώσεις και φωτογράφιση για αφιέρωμα της εφημερίδας ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ.
Σε καλή σχετικά κατάσταση ο αγωνιστικός χώρος του γηπέδου της ΕΠΣΔ, ενώ σε καλή κατάσταση είναι και οι θέσεις των θεατών. Για το παιχνίδι Πανδραμαϊκός-Αγροτικός, κυκλοφόρησαν 500 εισητήρια.

24-11-2004

0ριστικά, όπως ανακοίνωσε και η ΕΠΑΕ, στο γήπεδο της ΕΠΣΔ στον οικισμό της Νικοτσάρας θα γίνει το παιχνίδι με τον Αγροτικό. Περίπου σε 15 ημέρες θα υπάρχει το πόρισμα από τους μηχανικούς του Πολυτεχνείου Ξάνθης που μελέτησαν την κατάσταση του Δημοτικού Σταδίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες κάθε Σάββατο θα δημοσιοποιούνται τα ονόματα των Διαιτητών των Κυριακάτικων αγώνων της Γ!Εθνικής.

23-11-2004

Πιθανότατα στο Αθλητικό Κέντρο της Ε.Π.Σ.Δράμας στον οικισμό Νικοτσάρας, θα διεξαχθει το Κυριακάτικο παιχνίδι με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα.
Επανέρχεται στην διάθεση του προπονητή ο ΑΝΤΖΑΣ. Αντίθετα θα απουσιάσει ο Στ. ΠΑΤΕΛΗΣ που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες.
Το ρεπορτάζ του SPORTIMΕ όπως το αλιεύσαμε στο http://clubs.pathfinder.gr/aokavalasfans/ είναι: "Μόνο καλά λόγια είχε να πει για τους παίκτες του o Τάκης Στάμογλου. Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού ήταν ευχαριστημένος για το γεγονός ότι η ομάδα του κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από την Πτολεμαΐδα, πετυχαίνοντας την πρώτη εκτός έδρας νίκη και μάλιστα παίζοντας με πολλές και σημαντικές απουσίες. «Ήταν μια σπουδαία επιτυχία σε μια δύσκολη έδρα. Αποδείξαμε ότι είμαστε ομάδα συνόλου και όχι μονάδων. Τώρα περιμένουμε να γυρίσουν κάποια από τα παιδιά που απουσίαζαν, ούτως ώστε να παρουσιαστούμε ακόμη πιο δυνατοί στη συνέχεια», σχολίασε ο προπονητής των «ερυθρολεύκων». Ο Νούντου δεν αποκλείεται να κάνει μαγνητική τομογραφία, καθώς πιστεύεται ότι πειράχτηκε ο μηνίσκος του."

22-11-2004

To υπό κατασκευή Γήπεδο του Πανδραμαϊκού, επισκέφτηκε χθες ο Υφ.Αθλητισμού κ.ΟΡΦΑΝΟΣ και δήλωσε πως η πολιτεία θα συμβάλει σε πρώτη φάση στην ολοκλήρωση των αποδυτηρίων και αργότερα στην κατασκευή κερκίδων
Σε σίριαλ εξελίσσεται η καταλληλότητα του Δημοτικού Σταδίου, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση μελών του Δ.Σ. με το Νομάρχη Δράμας, αλλά δεν βρέθηκε ορισιτκή λύση. Άυριο αναμένεται κλιμάκιο του Πολυτεχνείου Ξάνθης για έλεγχο του Σταδίου, το αποτέλεσμα του ελέγχου θα παίξει μείζωνα ρόλο στην εξέλιξη του θέματος. Στο πρόγραμμα της ΕΠΑΕ που δημοσιοποιήθηκε σήμερα η έδρα του παιχνιδιού ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΣ-ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ, αναφέρεται πως θα γνωστοποιηθεί με νεώτερο έγγραφο.
"Θρίαμβος στην εκπνοή" είναι ο τίτλος του GOAL για τη νίκη του Πανδραμαϊκού, ενώ τα ΣΠΟΡ αναφέρουν πως "Άλωσε την Πτολεμαϊδα ο Πανδραμαϊκός στην εκπνοή"

21-11-2004

Παρά την θετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, το πρόβλημα με την παραχώρηση του Σταδίου, εξακολουθεί να υφίσταται και πρός επίλυση του θα υπάρξει την Δευτέρα συνάντηση με τον Νομάρχη Δράμας. Ύστερα από ενέργειες του Δ.Σ. της ομάδας, ο Υφυπ. Αθλητισμού κ.Ορφανός που αναμένεται να επισκεφθεί σήμερα την Δράμα, θα έχει συνάντηση με μέλη του Δ.Σ. για να ενημερωθεί για τα προβλήματα που απασχολούν τον Πανδραμαϊκό.

20-11-2004

Αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι η αποστολή του Πανδραμαϊκού για το αυριανό παιχνίδι στην Πτολεμαϊδα. Στην αποστολή στμμετέχουν οι: ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ, ΚΑΠΑΚΤΣΟΓΛΟΥ, ΜΑΤΣΟΣ, ΑΚΡΙΤΙΔΗΣ, ΕΥΘΥΜΙΑΔΗΣ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ Ι., ΑΛΕΞΙΟΥ Α., ΟΥΣΤΑΜΠΑΣΙΔΗΣ, ΦΕΣΤΕΡΙΔΗΣ, ΠΑΤΕΛΗΣ, ΣΑΜΑΡΑΣ, ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ, ΠΑΥΛΙΔΗΣ, ΠΟΛΥΧΡΟΝΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΚΩΤΑΪΔΗΣ και ΠΑΡΑΠΕΡΟΓΛΟΥ. 
Απόντες είναι οι τραυματίες: ΚΟΥΣΙΔΗΣ Δ., ΚΟΥΣΙΔΗΣ Σ., ΛΑΜΠΑΚΗΣ, ΝΟΥΝΤΟΥ, ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΥΡΛΙΟΣ, ο τιμωρημένος ΑΝΤΖΑΣ και ο έτερος τερματοφύλακας ΚΑΡΑΣΑΒΒΑΣ.

19-11-2004

ΧΘΕΣ ΜΕ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ (ΕΘΝΙΚΟΥ)ΖΗΤΗΣΕ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ. Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε. ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ, ΚΑΘΩΣ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ.
ΑΡΓΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΕΘΗΚΕ ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ. H ΑΠΟΦΑΣΗ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΤΙΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ , ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜ.ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Τσελεμπή Αθανάσιου . ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. 
ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΗΡΕ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΔΡΑΜΑΪΚΟΥ, ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ.

18-11-2004

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι η επέμβαση στον Ξάνθο Κούρλιο. Ο ποδοσφαιριστής μας, που θα νοσηλεύεται μέχρι αύριο στο δωμάτιο 111 του Διαβαλκανικού αναμένεται να απουσιάσει περίπου 4 μήνες από τους αγωνιστικούς χώρους.

17-11-2004

ΣΤΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΞΑΝΘΟΣ ΚΟΥΡΛΙΟΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΙΒΛΕΠΕΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΤΟ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΕΠΕΜΒΑΣΗ.
KΛΗΡΩΣΗ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ: ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ-ΠΑΝΔΡΑΜΑΙΚΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Πίττος Π. ΣΔΠ Ημαθίας ΒΟΗΘΟΣ Τσαρτσαμπαλίδης Δ. ΣΔΠ Ημαθίας ΒΟΗΘΟΣ Γάτσος Ε. ΣΔΠ Πέλλας 4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Τομίδης Ε. ΣΔΠ Πέλλας ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ Τσιαμήτρος Δ. ΣΔΠ Γρεβενών ΑΝΑΠ/ΚΟΣ ΠΑΡ. Καραμανίδης Λ. ΣΔΠ Καστοριάς

16-11-2004

H ανακοίνωση του ΤΑΠ Πανδραμαϊκός, προβάλλεται ως κύριο θέμα στην σελίδα της Γ!Εθνικής στην εφημερίδα GOAL,αναφέρεται μάλιστα συμπληρωματικά πως οι πληροφορίες περιήλθαν στον Σύλλογο μετά το παιχνίδι, επιβεβαιώθηκαν αλλά δεν μπορούν να αποδειχθούν για αυτό η ανακοίνωση έχει διπλωματικό χαρακτήρα.
Αντίθετα στο σημερινό ΜΕΤΡΟΣΠΟΡΤ δεν γίνεται αναφορά στο θέμα της ανακοίνωσης, αλλά αφιερώνεται ολόκληρο άρθρο για την ανάγκη ενίσχυσης της συμπολίτισας απο τα θεσμικά όργανα της πόλης(!). Φιλοξενούνται πάντως και δηλώσεις του Τ.Στάμογλου, σύμφωνα με τις οποίες: "Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού ακόμα και όταν μείναμε με 10 παίκτες. Μας επηρέασαν πολύ οι δυο αναγκαστικές αλλαγές. Ο διαιτητής δεν ήταν ακριβοδίκαιος, χωρίς να κάνει το μεγάλο λάθος, στα σφυρίγματα του ήταν κατά της ομάδας μας. Είμαι ευχαριστημένος από την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών ήμασταν άτυχοι. Αυτή η ήττα μας γιγαντώνει. Εύχομαι καλή πορεία στην Δόξα και να υλοποιήσει τους στόχους της."
Η ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ φιλοξενεί και στην σημερινή πρώτη σελίδα τίτλο για το χθεσινό αγώνα, αναφέροντας "παράπονα Πανδραμαϊκού", στις εσωτερικές σελίδες φιλοξενεί δηλώσεις του προέδρου Ν.ΚΑΜΙΔΗ: "Παρά την ήττα, συγχαίρω τους παίκτες για την προσπάθεια που έκαναν. Το πάλεψαν, όμως στο β! μέρος ήμασταν άστοχοι, αφού χάθηκαν κλασικές ευκαιρίες με τους Μουρατίδη , Παυλίδη και Πολυχρονίδη. Θεωρώ πλασματικό το σκόρ. Αξίζαμε καλύτερης τύχης. Ο διαιτητής ήταν άδικος! Συνεχίζουμε. Δεν μας πτοεί αυτή η ήττα. Η ομάδα στην συνέχεια θα πάει καλύτερα. Πιστεύω στα παιδιά του Πανδραμαϊκού.
Στο "SPORTIME" υπάρχει το εξής ρεπορτάζ: "από τον Από τη μύτη να έπιανες χθες τον Τάκη Στάμογλου θα… έσκαγε. Ο προπονητής του Πανδραμαϊκού ήταν «σκασμένος» τόσο από την εξέλιξη που είχε το γειτονικό ντέρμπι με τη Δόξα όσο και από τους τρεις σοβαρούς τραυματισμούς που προέκυψαν. «Η Δόξα δεν έπαιξε καλύτερη μπάλα από μας, αλλά τελικά πήρε τους τρεις βαθμούς. Και δυστυχώς αυτό είναι που μετρά. Ομως εκείνο που με στεναχώρησε περισσότερο ήταν οι τρεις τραυματισμοί», υπογράμμισε ο τεχνικός των «ερυθρολεύκων». Από τους παίκτες που χτύπησαν, πιο σοβαρή είναι η κατάσταση του Κούρλιου. Ο 23χρονος επιθετικός υπέστη κάταγμα περόνης και χθες μπήκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για να χειρουργηθεί (υπολογίζεται ότι θα μείνει τουλάχιστον τέσσερις μήνες εκτός αγωνιστικής δράσης). Σε ότι αφορά τους Νούντου (θλάση στο δικέφαλο) και Ταρασιάδη (δέχτηκε αγκωνιά στο ζυγωματικό) δεν αναμένεται να προλάβουν το επόμενο παιχνίδι με την Πτολεμαΐδα."
Εγχείρηση στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης, θα πραγματοποιηθεί τις επόμενες ημέρες, κ.Γιαννακοβίτη στόν Ξάνθο ΚΟΥΡΛΙΟ. Αρχικές εκτιμήσεις κάνουν λόγο για 4 μήνες εκτός γηπέδων. Με ανακοίνωση του προέδρου της η ΠΑΕ Δόξα Δράμας, συμπαρίσταται και εκφράζει την λύπη της για το άτυχο περιστατικό που συνέβη στον ποδοσφαιριστή Ξάνθο Κούρλιο.
Προβλήματα αντιμετωπίζουν πλέον και οι ΚΟΥΣΙΔΗΣ Δ., ΝΟΥΝΤΟΥ, ΤΑΡΑΣΙΑΔΗΣ, πέρα από τους "γνωστούς" ΚΟΥΣΙΔΗ Σ., ΛΑΜΠΑΚΗ και ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟ.

15-11-2004

Στην πρώτη σελίδα της Αθλητικής Μακεδονίας δημοσιεύεται το ερώτημα του Δ.Σ. του Τ.Α.Π. Πανδραμαϊκός, πρός τον Διαιτητή του χθεσινού αγώνα, με ποιούς συνέφαγε το βράδυ του Σαββάτου στο Ξενοδοχείο HOLLIDAY INN της Θεσσαλονίκης.
Ανάλογες και οι δηλώσεις του τ.Προέδρου Π.Ευθυβούλη στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ: "Διαμαρτυρόμαστε έντονα για την διαιτησία του Δαλούκα και θέλουμε να πιστεύουμε ότι ήταν συμπτωματικό και άσχετο με τον αγώνα το γεγονός ότι το Σάββατο διανυκτέρευσε σε Ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης και όχι στην Δράμα"
Σύμφωνα με τον ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟ "οι Μαυραετοί κέρδισαν χωρίς να είναι καλύτεροι, αλλά σίγουρα περισσότερο τυχεροί", η ίδια εφημερίδα επισημαίνει πως ο ΚΟΥΡΛΙΟΣ έσπασε το πόδι του "σε μια φάση που χρεώθηκε ... επιθετικό φάουλ". Από την πλευρά τους τα ΣΠΟΡ σημειώνουν πως "Από τη μεριά του Πανδραμαϊκού υπήρχε μεγάλο πάθος και κίνηση σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του