ΑΡΗΣ ΔΡΑΜΑΣ

ΑΡΗΣ ΔΡΑΜΑΣ 1967 (AΡΧΕΙΟ:ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ)

Ιδρύθηκε το 1926, τα χρώματα του ήταν κίτρινα και μαύρα και έμελλε να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο στο Δραμινό ποδόσφαιρο. Η δικαστική του αναγνώριση έγινε το 1937 από το πρωτοδικείο Δράμας. Τον ίδιο χρόνο το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο κινήθηκε ζωηρά και είναι γεγονός πως η νέα ποδοσφαιρική ομάδα της Δράμας με τις κιτρινόμαυρες φανέλες βρήκε υποστηρικτές και απόκτησε αρκετούς οπαδούς. Αποτελούμενος από παίκτες εγνωσμένης αξίας κατάφερε να μπει στις καρδιές των φιλάθλων. Ο ΑΡΗΣ αγωνίσθηκε στα πρωταθλήματα της ΕΠΣΑΜ, αρχικά στην Β΄κατηγορία, όπου αγωνίσθηκε με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό για να καταφέρει τελικά να αναδειχθεί πρωταθλητής και να περάσει στην Α΄ κατηγορία και στην Β! Εθνική. Την επιτυχία του τη χρωστάει και στο δυναμικό του συμβούλιο που το αποτελούσαν οι: Σταύρος Καϊσεφ, Αντώνης Αθανασιάδης, Τηλέμαχος Μιχαλακίδης, Δημήτριος Ζαχαριάδης κ.α. Από τους πρώτους ποδοσφαιριστές του διακρίνονταν οι Γεωργιάδης, Βιζουκίδης και Παππάς. Ο ΓΚΟΥΡΤΣΙΔΗΣ έπαιξε στον Παναθηναικό, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΣ στο Αιγάλεω και αρκετοί ακόμη εντυπωσίασαν με την φανέλλα του Aρη Δράμας.
Ποδοσφαιριστές ΑΡΗ:ΠΑΠΑΛΕΞΙΟΥ, ΒΑΤΙΚΙΩΤΗΣ Τάκης, ΘΩΪΔΗΣ Παναγιώτης, ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ, ΧΑΤΖΗΚΑΠΕΤΑΝΙΔΗΣ, ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ Α, ΜΑΣΑΔΗΣ Γεώργιος, ΨΙΜΟΥΛΗΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΚΟΚΚΑΛΗΣ, ΜΠΙΤΗΣ, ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ Παμίνος, ΦΙΤΣΙΟΣ, ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ, ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΝΟΑΡΔΟΣ, ΝΑΟΥΜ, ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΗΣ, ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ Σούλης, ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ Λεωνίδας, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΟΥΛΓΕΡΙΔΗΣ, ΠΕΛΕΣΟΓΛΟΥ, ΤΟΠΤΣΙΔΗΣ, ΒΥΖΙΩΝΙΔΗΣ. κ.α.


 ΤΕΚΤΟΝΙΔΗΣ Λεωνίδας

  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΡΗ ΔΡΑΜΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΟΥΛΗΣ & ΜΑΣΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΑΡΗ ΔΡΑΜΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΣΟΥΛΗΣ & ΜΑΣΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ  
  ΜΠΙΤΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 1956)  ΑΡΧΕΙΟ ΧΡ.ΜΠΙΤΗ

  Οι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ Δρ., ΘΩΪΔΗΣ και ΜΠΙΤΗΣ πρίν την έναρξη αγώνα της ομαδας στην Καβάλα  ΑΡΧΕΙΟ ΧΡ.ΜΠΙΤΗ